Црвена звезда забележила је другу победу на припремама у Словенији, прволигаш Крка савладан је 4:0 (1:0) у солидној игри и то лепим головима Ненада Гаврића (на пас Цветковића), минијатуром на петопарцу Данијела Аврамовског, и пеналима Луке Јовића и Александра Катаија.

Тренер Миодраг Божовић могао је бити делимично задовољан јер су одређени захтеви у игри на којима се инсистира на тренинзима (брза лопта, измена пасова и трчање у простору) доживели примену на терену.

Због јаке кише која је падала два сата до самог почетка утакмице, наквашен терен био је највећи ривал Црвеној звезди у првих десетак минута. Чим су успоставили брз пас, црвено-бели су дошли до вођства. Упорни Цветковић је дошао до лопте на десној страни, вратио Гаврићу који са 12 метара искоса погодио мрежу. Домаћин је имао неколико добрих контри, један покушај после корнера, али Кахриман није имао посла.

Како се сушио терен, тако је и Звездина доминација била израженија и права је штета што три акције нису биле крунисане голом. Анђелковићев одличан продор Ристић, па Цветковић нису претворили у гол. На истеку првог дела, Орландић је сјајно гурнуо лопту у простор Ристићу, који је прошао и голмана а погодио само рогаљ.

Правом бравуром и голом Данијела Авррамовског почео је други део. Македонски репрезентативац је на малом простору "промешао" неколико играча, па и голмана Митровића и дуплирао предност. У финишу меча Звезда је додала гас и са беле тачке остварила убедљиву победу. Лука Јовић је сам извео пенал пошто је био оборен надомак гола, а Александар Катаи је био сигуран егзекутор једанаестерца који је скривио Вукчић.

СТРЕЛЦИ: Гаврић у 12, Аврамовски у 46, Јовић у 82. минуту из пенала и Катаи у 86. минуту из пенала. Стадион: "Портовал" у Новом Месту. Гледалаца: 150. Судија: Тања Суботич (Љубљана).
КРКА: Митровић, Мојстрович, Мароти, Беле, Вучкић, Дежмар, Крамар, Церар, Потокар, Новинић, Перић. Играли су још: Барукчић, Кончар, Дам. Марјанович, Павић, Дорниж, Новак, Глиха, Пиноза, Копривник.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман - Цветковић, Рендулић, Павићевић, Анђелковић - Ахчин, Ристић, Стојановић - Гаврић, Орландић, Д. Живковић. Играли су још: Вичић - Иличић, Маринковић, Мбођ, Ђорђевић, - Стојковић, Катаи, Аврамовски - Јововић, Јовић, Паркер.