Стрпљив је био Нејц Печник и чекао да му Црвена звезда исплати заостала дуговања, али се то није догодило, тако да није имао другог избора, већ да “пресавије табак”.

- Договорио сам се са Поледицом да уђемо у поступак пошто је био рок исплате 15. фебруар, а ја сам послао Терзићу поруку још 5. фебруара да се надам да ће испоштовати наше четврто померање исплате. Он ми је одговорио да није реално ни да ћу добити паре у марту, а ја сам му одговорио да није реално да и пети пут померам датуме и опраштам паре, те да се надам да ће ме исплатити. Ево, сачекао сам и средину марта и ништа. Нема ни одговора на моју другу поруку, тако да сам се договорио са Поледицом да уђемо у поступак - рекао је Печник за „Моцартспорт”.

Словенац је додао да је завршио причу са Звездом на начин на који није очекивао.

- Изгледа да у Звезди очекују да опростиш паре и помераш датуме у недоглед, јер ако не, онда ниси звездаш! Само да кажем мојим бившим саиграчима, са доста њих се иначе редовно чујем, да их пратим и сваку утакмицу уживо гледам преко интернета. И да верујем да могу да одбране титулу и са минималцем од 22.000 динара месечно! Много ми је жао играча који играју за џабе, а кад се изгуби или игра нерешено за све су криви они и тренер - закључио је Печник.