Драган Ђурић је поновио да ће куповина у прелазном року умногоме зависити и од продаје. Један од оних који је најчешће помињан када је трансфер из Хумске у питању је омладински репрезентативац и једна од највећих талената у историји Партизана Данило Пантић (18).

Сви већ знају да је дебело интересовање за младог везисту показао италијански шампион Јувентус. „Стара дама” га жели у својим редовима, али како дани одмичу вероватно у овом прелазном року од тог трансфера неће бити ништа.

На истеку прве недеље Партизанових припрема и у повратку екипе са Златибора, Пантић истиче да за наредну сезону има три жеље, али да се ниједна не тиче еветуалног одласка у иностранство, иако омладинског репрезентативца Србије на оку држи славни првак Серије А у тој мери да се чак и помињало да је његов одлазак у Италију малтене готова ствар.

- Понашам се и тренирам као да остајем. Уосталом, то је једна од моје три велике жеље. Прва је да се у предстојећој сезони апсолутно афирмишем и изборим за статус стандардног првотимца, друга да са Партизаном уђем у Лигу шампиона, а трећа, можда и најважнија, да останем међу црно-белима макар до краја сезоне - истиче Пантић.

Председник црно-белих Драган Ђурић недавно је напоменуо како је за талентованог везисту спреман нови уговор и да од селидбе у Јувентус нема ништа, а исту информацију потврђује и сам Данило.

- Не бих да причам ништа о Јувентусу, уопште ме не занима прелазак тамо. Мој први задатак у наредној сезони је да се играчки развијем, а и ја исто као и председник имам жељу да потпишемо нови уговор и да што је дуже могуће останем у Партизану - додао је Пантић, који је актуелним папирима везан за Хумску 1 до јуна 2015.Неколико пута током протеклих недеља председник Партизана