Душан Мартиновић је прво појачање на стадиону под Ђурђевим брдом. У разговору за „Спорт”, овај 26-годишњак из Богатића открива да је стигао међу Јагодинце на препоруку шефа стручног штаба Младена Додића:

- Преговори са руководством клуба и председником Гораном Милановићем су окончани потписом уговора, надам се, на обострано задовољство.

И пре три године је било контаката, додаје луцидни везиста, али нису уродили плодом, као сада.

- Ни град ни клуб ми нису непознаница, јер сам овде играо у дресу Борца. Видим да Јагодина израста у фудбалску институцију. О томе су ми причали пријатељи, а сада имам прилику да то и доживим. Верујем да ћу добити прилику да играма допринесем још већем узлету.

Мартиновић је поникао у богатићкој Мачви, омладински стаж је прошао у ОФК Београду, играо у Јединству из Параћина, шабачкој Мачви, Напретку и „зебрама” из Чачка.

- Повреде су ме спречиле да у дресу Борца пружим максимум. Тек у последњој сезони сам заиграо како знам, али, ето, дошло је време да се покажем у већем клубу. Растанак са Чачанима је био коректан, а Јагодинци су ме примили као рода рођеног - не крије задовољство искусни везиста.