Смењени спортски директор ФК Партизан Младен Крстајић рекао је да није тужан, већ поносан што је свој посао радио најбоље што уме.

- Радио сам оно што је било у опису мог посла и штитио наш спортски сектор. Свакога могу да погледам у очи и могу да одем било где, јер сам поносан на оно што сам радио у Партизану - рекао је Крстајић новинарима у Спортском центру Телеоптик.

Он је демантовао тврдњу потпредседника клуба Милета Јовичића да се у септембру залагао за смену тренера Александра Станојевића после пораза ор ирског Шамрока.

- Треба оставити ствари да преноће. Баш о томе ћу прицати наредних дана, јер навијачи Партизана заслужују да знају шта је истина - поручио је Крстајић, који је успешну играчку каријеру завршио 29. маја, а на функцију спортског директора Партизана ступио је 10. јуна 2011. године.

Једини члан УО који је гласао против смене Крстајића био је некадасњи играч црно-белих Алберт Нађ.

- Није тачна тврдња потпредседника Јовичића да сам за Крстајића гласао зато што смо бивше колеге фудбалери, већ сам то учинио због онога што је Крстајић радио на месту спортског директора. Остајем члан УО и скупштине клуба и сада нам предстоји борба за Партизан - рекао је Нађ.

По статуту клуба делегати скупштине могу да смене УО и председника, а за сазивање ванредне скупштине потребна је једна трећина од укупног броја делегата.