ПОП певачица Јелена Томашевић је у понедељак у београдском ресторану “Бутик”, на Тргу републике, приредила дружење са представницима “седме силе”, поводом 30. рођендана, који ће прославити 1. новембра. Расположена слављеница није хтела да открије шта је пожелела за рођендан, али нам је рекла да се то односи на приватан живот. На питање да ли је пожелела да поново постане мама, певачица се само загонетно насмејала.

Када је стигла рођенданска торта, на којој су се налазиле свећице са бројем година, Јелена је пред окупљеним представицима медија, не скидајући осмех с лица, рекла:

- Па, зар сте морали да ставите и свећице са бројем 30!

Супруга глумца Ивана Босиљчића, која ће за неколико дана закорачити у четврту деценију живота, наступиће 31. октобра у београдском клубу “Касина”, када ће са публиком прославити рођендан.

- На концерт ће доћи Иванови и моји пријатељи из Ужица и Крагујевца, па ћемо после наступа тамо заједно славити - рекла је Јелена. - То ће само бити увертира у рођенданско славље и верујем да ћемо сви уживати.

Јелена Томашевић, која је прошле године од супруга за рођендан добила на поклон песму “Меланхолија”, шпанског композитора Рафаела Артесера, рекла нам је да је сигурна да ће јој Иван и сада приредити несвакидашње изненађење.