Милош Немец, рођен у Београду, отац троје деце, је изненада преминуо у 44. години живота. Њега су јуче мртвог пронашле колега за воланом камиона на једном аутопуту.

Милош, који већ дужи низ година ради као професионални возач, кренуо је на пут, као толико пута до сада, али није успео да истовари туру и изврши свој последњи задатак.

Према првим информацијама, његово срце није издржало напоре којима је било изложено у последње време. Борећи се да заради новац и обезбеди породицу, супругу и две ћерке у Америци, али и ону која је остала у Србији, Милош Немец је, према казивању пријатеља, даноноћно возио, данима остајао на путу, без редовног сна и одмора. По свему судећи, такав живот на крају је узео данак.

Милош је био омиљен у друштву, поштован од колега и послодаваца, одани навијач Црвене Звезде и човек који је знао да помогне другома у невољи. На жалост, кобнога јутра њему није имао ко да помогне.

Иза себе је оставио три малолетне ћерке, једну која живи у Србији и две у Америци.

Његови пријатељи јуче су покренули кампању за прикупљање новца не би ли се се финансијски помогла његова деца и породица, али и обавио транспорт посмртних остатака у Србију, где би требало да буде сахрањен.serbiantimes.info