У Основном државном тужилаштву у Колашину подигнута је оптужница против припадника Управе полиције Црне Горе И.Б., запосленог у Одељењу безбедности Тиват, којом се терти да је починио кривична дела насилничко понашање и недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Он је у женском тоалету кафе бара ''Селект'' у Колашину, деветог јуна ове године, пошто га је девојка замолила да изађе јер га не познаје, почео да је вулгарно вређа.

-Пошто ју је гурнуо девојка је главом ударила у врата тоалета, а он је наставио да је вређа. Након тога је подигао и бацио преко wц шоље. А.С. је главом ударила у плочице, а полицајац је наставио да је удара ногама и песницама по телу. Тада су наишла двојица мушкараца који су га изгурали из тоалета. Грубим вређањем, вршењем насиља, дрским и безобрзирним понашањем, угрозио је спокојство грађана, наведено је у оптужници, којом је обухваћено и пребијање А.С. пред објектом, док је она седела на огради и опорављала се од претходног злостављања.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - DEVOJKA DOBILA BATINE U NOĆNOM KLUBU: Policajac me tukao dva puta (FOTO)

Једном руком је ухватио за врат док је у другој руци држао пиштољ који је усмерио у правцу А.С. Тада је гурнуо преко ограде, а Колашинка је пала на бетон. Оштећеној је упутио претње „Пустите ме да избушим к…., да испразним читав шаржер у њу”, све у присуству већег броја гостију угоститељског објекта Селект”, пише у оптужници.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -  SLUČAJ DEVOJKE PRETUČENE U NOĆNOM KLUBU: Nije prekršaj kad policajac bije

После догађаја у коме је задобила више повреда, Колашинска је све пријавила полицији, а обавештено је и Основно државно тужилаштво, које је оценило да нема места кривичном гоњењу насилног полицајца, однсоно да је реч о дисциплинском прекршају, док се Управа полиције бавила питањем да ли је он претио службеним пиштољем младој жени, или приватним...

Тек пошто су медији и невладин сектор овај случај узели ''у процедуру'' отворена је истрага, а потом је дошло и до подизања оптужнице...