Поводом изјаве Ивице Станковића, председника Врховног државног тужилаштва, да неће успети да га дискредитују позивајући надлежне да утврде истину у оптужбама које је на његову адресу упутио Душко Кнежевић, огласио се власник Атлас банке:

-Особа која се представљала као ВДТ данас је побегла са конференције за новинаре. Ту особу, која се одазива на Ивица, колико год бежао, чека „марица“. Као што се у овој данашњој Црној Гори незналице без радног стажа и иједног зарађеног евра у реалном сектору баве економијом, тако тужилаштво воде корумпирани пиони мафије, саопштио је Кнежевић, упозоравајући тужилаштво „да ће и они бити до краја разоткривени ако не почну коначно да раде свој посао“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - MARKOVIĆ O KNEŽEVIĆEVOM SNIMKU: Što pre da se reši slučaj navodne korupcije u Vrhovnom državnom tužilaštvu

-И престану да, слушајући господара, прогоне моје запослене и моје рођаке. Сада ће се морати суочити са последицама својих поступака, своје корумпираности и грамзивости, свог кукавичлука, свог криминала и свог пузања пред шефом мафије. Уместо да чисте Црну Гору од мафије, и они су постали део трулежи, казао је Кнежевић, додајући да „Станковић колико год бежао, свакако морати да одговори одакле му све некретнине и лусузна возила“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - NOVA AFERA NA POMOLU: Duško Knežević objavio snimak na kojem se tvrdi da je slao novac vrhovnom državnom tužiocu (VIDEO)

-Кад је већ тако поштен одакле плаћа свом сину пуровање по свету и најлуксузније хотеле. Мораће и да каже како ме је његов син контактирао да би он, уместо Ненада Вујошевића, убудуће одосио новац оцу и осталим тужиоцима? Да ли је он наговорио свог сина да ми се обрати са тим захтевом. Је ли му било мало скоро милион евра за протекле године? Ивица Станковић и сви остали из тужилаштва који су данас стали пред камере мораће да кажу како то, ако су већ знали да је Ненад Вујошевић узимао паре, да реагују тек након што се појавио снимак? Ништа нису предузели дуже од годину, чак су наводно имали податке да је корумпирао једног тужиоца. А Вујошевић је све време секретар Тужилаштва који има приступ важним информацијама. То је још један скеч у режији гласовитог тајновидца Миливоја Катнића. Он држи Вујошевића на мерама и пушта га да корумпира тужиоца, да овај донесе незаконито решење, па га на крају пушта да напусти Црну Гори, наглашава Кнежевић.

Власник Атлас групе реао је и да је Тужилаштво „које је данас само признало корупциу у Тужилаштву, сада дужно да каже ко је, поред Станковића, тужилац који је примио паре од Вујошевића“.