У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у суботу око 11:30 часова, на магистралном путу Подгорица - Бар, надомак тунела Созина погинуле су две особе, а петоро је повређено.


Према сазнањима Новости, погинуо је возач пежоа Н.С. (40) из Добоја, и девојчица  Е.Ј.

У чеоном удесу, на дионици магистралног пута Бар –Подгорица, између два тунела,  учествовала  су два возила - "Пежо " босанских регистарских ознака и "Нисан", италијанских таблица.

-Обоје страдалих су се налазили у "Пежоу" којим је управљао Н.С, а поред њих, у возилу су биле још две малолетне и једна женска особа.

Портпарол Основног државног тужилаштва у Бару Радован Ђуришић је потврдио да је дошло до удеса. Он је додао да је у чеоном судару повређено још пет особа, међу којима двоје деце.

- У чеоном удесу учествовала су два возила - "пежо" босанских регистарских ознака и "нисан", италијанских таблица. Обоје страдалих су се налазили у "пежоу" којим је управљао Н.С, а поред њих у возилу су биле још две малолетне и једна женска особа. Повређени су транспортовани у у Клинички центар Црне Горе, казао је тужилац Ђуришић.

Повређени су транспортовани у у Клинички центар Црне Горе (КЦЦГ), а тежина повреда још није позната, казао је тужилац Основног државног тужилаштва (ОДТ) Бар Радован Ђуришић . Према његовиом речима, повређени су возач “Нисана” и његов сапутник, италијански држављани, који су такође хоспитализовани.