НЕШТО после 10 сати у самом центру Никшића убијен је 56-годишњи Ранко Вулетић. Смртоносне хице у Његошевој улици у њега је испалио 20-годишњи Вук Лалатовић, који је ухапшен одмах након почињеног злочина.

Како је саопштио шеф никшићке полиције Тихомир Горановић, предузимају све радње у циљу утврђивања околности поводом овог догађаја.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ЦРНОГОРСКА ПОЛИЦИЈА "ЧЕШЉА" КУЋЕ "ШКАЉАРАЦА": После бруталног убиства Мила Илића упадају у домове сумњивих и саслушава их

- У Никшићу је око 10. 15, у Његошевој улици, дошло до употребе ватреног оружја. На лицу места Р. В. је задобио повреде опасне по живот, након чега је превезен у Медицински центар, али је убрзо преминуо. Полицијски службеници су одмах након извршења тог кривичног дела лишили слободе В. Л., такође из Никшића - казао је први полицајац Никшића.

Лалатовић није оставио Вулетићу ни најмању шансу да преживи. У његовом правцу испалио је шест хитаца. Вулетић је у болницу довезен без знакова живота.

Илија Ашанин, директор Опште болнице у Никшићу, казао је да је у Ургентни блок довезен мушкарац старости око 55 година без знакова живота.

- Покушана је реанимација, али без резултата - казао је Ашанин.

Вулетић је био осуђен на 11 месеци затвора због бацања бомбе у близини локала "Тани" Ранка Радуловића, у јуну 2015. године. Том приликом нико није страдао, али је причињена штета на већем броју аутомобила паркираних прекопута поменутог локала.