Сезонског радника (34) из Требиња, запосленог као конобар у једном дубровачком ресторану, наводно је током ноћи напала група мушкараца.


Како пише "Дубровачки дневник" позивајући се на неименоване поуздане изворе, неколико људи дочекало га је с "фантомкама" навученим преко лица, а поручили су му да има 24 сата да напусти Дубровник, што је он и учинио.


Идентитет нападача није познат, а извор тврди да се ради о члановима "Торциде".


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕНИ СРБИН ПРЕМИНУО У РИЈЕЦИ: Пребијан чак и кад је изгубио свест, недељама се борио за живот (ФОТО)


Портал такође наводи да се у Дубровнику прича да је конобар убоден ножем, али и наводи да се тако нешто ипак није догодило, иако су нападачи наводно имали нож.

Нападнути конобар је навијач Црвене звезде, а на руци има тетоважу навијачке групе "Делије", коју је прикрио завојем. Младић наводно није имао никакве националистичке испаде, нити је правио проблеме било које врсте. Раније је радио и у Загребу.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Пуштена оба нападача на Србе у Супетру


Случај није пријављен Полицијској управи дубровачко-неретванској и засад нема детаљнијих информација о томе да ли је покренута истрага.


Подсетимо, ове недеље у Супетру на Брачу нападнути су српски сезонци, након што су нападачи чули неке од њих како говоре српским акцентом.


(nezavisne.com)