Председник општине Беране Драгослав Шћекић, имао је у понедељак необичног госта. Наиме, он је приредио пријем за трогодишњег суграђанина Виктора Ђукића – Уковића, који је проглашен за најлепшег дјечака на свету на дечјем такмичењу лепоте „Miss and Mister World“ које је одржано у Турској.

Малени Беранац, који је званично изабран за мистера света као једини представник Црне Горе, дошао је код Шћекића са мајком Елмазом Уковић.

Прочитајте још - ВИКТОР НАЈЛЕПШИ ДЕЧАК СВЕТА: Велики успех трогодишњег малишана из Берана

Наша је обавеза, као локалне управе, да се овакве и сличне ствари поштују и уважавају. Његов велики успех је истовремено и наш велики успех, казао је Шћекић, у чију је фотељу мали Виктор засео на неколико минута, радознало загледајући списе на столу међу које је сместио пехаре које је донео са надметања из Турске.

-Викторов успех нам много значи и постаје још дражи када знамо да од самог почетка имамо подршку Општине Беране, суграђана, као и људи широм наше земље и иностранства, казала је Викторова мама Елмаза, захваљујући се на пригодним поклонима које је њен син добио од председника Шћекића.