ПОДГОРИЦА - Много ружних речи чуло се најновијем аудио снимку који је на Инстаграму пустио Душко Кнежевић, власник Атлас групе, док је водио разговор са Драганом Боканом, директором Кошаркашког клуба "Будућност" и власником компаније Воли у трајању од 17 минута. У конверзацији некадашњих пријатеља Бокан каже да нема никаквог удела у нападима на Кнежевића и да му уопште није јасно због чега је он мета напада.

Бокан, даље, тврди да нема намеру да учествује у куповини имовине Душка Кнежевића.

- Нападаш мене и породицу без икаквог разлога. До данас сам ти опраштао, али од данас нећу, поручио је Бокан.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО ЂУКАНОВИЋУ: Свега ти је мало, стида немаш, све сте узели!


- Ја знам да си тајкунски бизнсимен и да радиш за Мила Ђукановића. Ти и Брано Мартиновић, (власник Глосарија) ме оговарет свуда. Куповао си кола Станковићу и Катнићу. Бокане, ДЕА те ставила на списак због шверца кокаина. Заједно са Милом и екипом радишу ми о глаци, надовезао се Кнежевић.

Уследила је Боканова реакција.

-Никада нисам радио са дрогом, а моја компанија је пример како се ради у Црној Гори. Ја сам 24 године часно и поштено у бизнису, рекао је Бокан.

-Бокане, ти си саставни део криминалне хоботнице. Поручи Вањи Мугоши и Брану Мартиновићу да их чека сурова освета, јер су дигли руку на мене. Заједно са Миломи екипом радиш ми о глави. Поручи Милу Ђукановићу да нећу стати у нападима на њега, одоговиро је Кнежевић.

-Немам релације са Милом Ђукановићем. Знач да немам слободу да причам са њим о другим стварима осим о кошарци. Никад му у кућу нисам био, наставио је Бокан.

-Ти се максимално трудиш да заштитиш Ђукановића. Покољи тај народ на утакмици по националној основи да би доказао лојалност Ђукановићу, поручио му је Кнежевић.

Финиш разговора обележиле су псовке и друге увреде, све док се веза није прекинула.