Испред зграде Скупштине Црне Горе окупило се вечерас самоиницијативно стотинак грађана међу којима су и посланици Демократског фронта који су нестрпљиво чекали исход разговора представника ДФ-а са председником парламента Иваном Брајовићем, како би „размрсили чвор“ да ли полиција може ући у просторије парламента и ухапсити Милана Кнежевића, коме такође као Небојши Медојевићу следи затворска казна од два месеца због јавно изречене речи о корумпираности главног специјланог државног тужиоца Миливоја Катнића. 

После завршених разговора нико из ДФ-а није желео званично да саопшти садржину разговора, мада је процурела вест да се Брајовић противи уласку полиције у Скупштину Црне Горе.

 „Новостима“ је потврђено да ће се разговори наставити сутра када би Брајовић требао да закаже седницу Колегијума Скупштине. Из ДФ-а су затражили да на састанку Конференције парламентарних одбора за европске интеграције присуствује и Милан Кнежевић, али је неизвесно да ли ће му то бити одобрено.

УЗ МИЛАНАОко 22 сата завршио се састанака представника Демократског фронта са шефом Скупштине Црне Горе, који је био организван како би се разјаснило да ли полиција може или не учи у парламент без дозволе његовог председника. - Чекамо одлуку, спремни да бранимо нашег колегу., поручују из ДФ.

- Милан је добро и неће се добрвољно предати. Полиција ће морати на силу да уђе у Скупштину и ухапси га. Ако буде такве интервенције ми смо премни да га бранимо, поручио је Славен Радуновић, посланик ДФ-а.-Организоваћемо сваког дана окупљање наших присталица испред зграде парламента, све док се овај проблем не реши. И зато посзивамо све грађане да дођу овде од 18 до 20 сати када ћемо Кнежевићу давати подршку.

 Раније данас Апелациони суд одбио је жалбу адвоката Медојевића И Кнежевића на одлуку Вишег суда да се њима двојици одређује притвор у трајању од два месеца, што је изазвало револт њихових присталица у Демократском фронту.