Афера због секс-снимака објављених на једном порнографском сајту, на коме је некадашњи љубавни пар из Бихаћа, потреса град на Уни.

Сад је већ општепознато да је Сабахудина Блажевића (50), Височанина с адресом у Бихаћу, бивша девојка (30) оптужила да их је снимао током сексуалног односа и да је без њеног знања снимке уступио једном порно-сајту.

Она га је због свега пријавила. За њу је то сазнање било шокантно и данима је у очају и неверици.

- Случајно сам чула да је на једној порно-страници објављен снимак на којем се ја налазим. Отишла сам на ту страницу да проверим. Осим мене и њега, видела сам и снимке на којима је он и с другим женама. Не види се ни његово ни моје лице, али ја за те камере нисам знала. Снимци су из мотела, аутомобила и из његове куће - каже.

Истиче и да је с Блажевићем била у вези око две године и да он није ожењен. Међутим, када је одлучила да раскине, суочила се с претњама.

- Веза је била доста хармонична. Али, када сам због одређених прича које сам чула о њему одлучила да раскинем, јер сам видела да ми може наштетити, он ми је претио и наставио да се јавља, док га нисам блокирала. У децембру прошле године срео ме случајно на паркингу, пришао ми и напао ме зашто сам га блокирала, зашто се не јављам. Рекла сам да не желим да разговарам. На томе је остало, да би, ево, сада били објављени снимци - рекла је, преноси Аваз.ба.

Иначе, против Блажевића полиција УСК-а је поднела пријаву локалном Тужилаштву због кривичног дела неовлашћеног снимања.

- После бројних натписа на појединим интернет порталима да је Сабахудин Блажевић побегао у иностранство, овим путем такве наводе желим демантовати и истаћи да је мој клијент у сваком моменту био у БИХ и доступан свим институцијама у БиХ - рекао је његов адвокат Мирсад Црновршанин.