ДОДЕЛОМ награда и признања завршена је традиционална акција Секретаријата за уређење простора "Бирамо најуређеније зелене површине" која је из годину у годину све масовнија. Комисија која од 22. априла до 20. септембра обилазила градска, приградска и сеоска подручја имала је тежак, али леп посао. Истичу да је најтеже било извагати шта је од лепог лепше. У категорији Градска дворишта награду и признање добили су Вјера Драгашевић и Јелена Остојић.

Прочитајте још: Двориште као из бајке

Најуређеније двориште у приградском подручју има Милутин Кнежевић, а награду и признање за најуређеније сеоско двориште добили су Војислав Голубовић и Бранка и Раде Кнежевић. Награду и признање за најуређеније двориште са етно-мотивима добила је Исмета Џакић.

У категорији најуређенијих тераса и балкона награда и признање припали су Олгици Станимировић, Снежани Меденици, Ненаду Терзићу и Тијани Церовић.

За најуређенији простор у категорији зеленило стамбених зграда, награда и признање додељени су станарима зграде 21 у Улици 37. дивизије.

Прочитајте још: Пљевља: Улажу 175.000 евра у телевизију

Већ традиционално, награда и признање у категорији Зеленило установа, пословних и верских објеката добили су вртић "Еко бајка", хотел "24. јул" и Coffee Vila.

Специјална награда додељена је Момиру Деспотовићу, раднику РЈ "Зеленило", за предан рад на уређењу јавних зелених површина.