Бар – Здравствено стање Бранке Радуновић која је задобила тешке телесне повреде у саобраћајној несрећи у недељу увече код тунела Созина и даље је критично. Она је након указане лекарске помоћи у Општој болници Бар послата на даље лечење у Клинички центар Подгорица.

У тешкој саобраћајној несрећи код тунела Созина,на магистралном путу Подгорица- Бар, погинуле су две особе: Миодраг Радуновић (59) из Будве и Рајко Раичевић (50) из Бара, у удесу три путничка аутомобила и камиона. Остали учесници у удесу немају телесне поврде, потврђено је „Новостима” у Основном тужилаштву Бар. Тела преминулих у овој тешкој саобраћајној несрећи послата су по налогу тужиоца на обдукцију.

Возач камиона са приколицом београдских регистарских ознака АС122БГ Чедомир Ивановић саслушан је јуче у својству сведока. Према нашим сазнањима, сва три путничка возила су се кретала из правца Бара ка Подгорици, Првобитно је дошло до судара два путничка аутомобила, „опела астра”, у којем је био Радуновић, и „голфа 3”, у којем се налазио Раичевић, вероватно током претицања.

У сусрет им је, из правца Подгорице према тунелу Созина, долазио камион са приколицом регистарских ознака АС122БГ, који се кретао својом коловозном траком. Из правца тунела созина, такође, у том тренутку наишао је џип „хјундаи” и сударио се са „опелом” и „голфом”. Потом, џип и „голф” су се сударили са камионом. Увиђај на лицу места обавио заменик основног тужиоца у Бару Радован Ђуришић са службеницима барске полиције.