УДАТА професорка историје у једној од најелитнијих школа у Јужноафричкој Републици имала је сексуалну аферу са барем пет ученика.

Фиона Виоти (30) спавала је са дечацима у школи “Bishops Diocesan College“ у Кејптауну између 2013. и 2019, потврдила је истрага.

Секс скандал обелоданио је један 18-годишњи ђак, тврдњама да је био у “интензивној вези” са њом и да је почела да врши притисак кад је хтео да раскине.

Прочитајте још: Збунио је аутоматик, помешала кочницу и гас: У празној гаражи умало пала са трећег спрата (ВИДЕО)

- У почетку је пристао на све, али је постао жртва кад није могао да раскине. Професорка му је у почетку слала поруке да се нађу код ње кући, али је достигло ниво када му је свега било доста – каже родитељ ученика и додаје да није хтела да га остави на миру па су на крају отишли до директора.

Прочитајте још: Ко је Вјечеслав Соболев, украјински посланик коме су убили трогодишњег сина? Плејбој, "трн у оку" због Доњецка, власник супермаркета


Фиона је користила прилику да заведе тинејџере и као тренер ватерполо тима, а изненада у октобру дала је отказ, неколико дана пре него што се оптужба појавила у јавности.Приватни истражиоци које је ангажовала школа открили су да је она циљала пунолетне ђаке барем шест година, пре и после удаје за инвеститора Пава Виотија (32).

Пронашли су и њене експлицитне снимке који су кружили школом и по интернету, али нису открили коме их је слала.Професорка се претходно бавила моделингом и њене фотографије су изашле у часопису “Sports Illustrated”. Њен деда је био директор ове, иначе хришћанске, школе, док је њен отац, као и она, ту предавао историју.


Локални медији пишу да неће бити покренут дисциплински поступак јер је већ дала отказ, али да је мало вероватно да ће икада моћи да предаје.

Фионин адвокат каже да његова клијенткиња иде на терапију код психијатра, док је муж рекао да су се после скандала раздојили.

(dailymail.co.uk)