ДВОЈИЦА мушкараца из Русије погинула су након што су колима упали у понор који се изненада отворио због пуцања цеви топловода.

Владимир Ваљајкин (49) и сувозач Игор Чикасов (53) остали су заробљени у “лади” паркираној на троторару у граду Пенза, док је кључала вода шикљала око њих и доспела у ауто.

Прочитајте још: Погледајте снимак стравичног убиства: Бескућница тражила паре од пролазника, он је хладнокрвно упуцао (ВИДЕО)

Њих двојица су, како локални медији наводе, преминули брзо, на лицу места, након што су “живи скувани”. Сведоци кажу да није било шансе да их спасу на време.

Снимак вађења возила из кратера са водом температуре око 75 степени направљен је одмах после трагедије, а на њему се види како пара и даље куља око спасилачке екипе.

Прочитајте још: До смрти је гризли по трупу, глави и рукама: Трудницу (29) убио чопор паса док је шетала своје љубимце

На првим снимцима, који су у међувремену уклоњени, видело се како кран, поред кола, вади тела жртава

Компанија “Т Плус”, задужена за одржавање топловода, обавезала се да плати одштету породицама жртава, као и сахрану.

Министарство за ванредне ситуације саопштило је да је ауто пропао када се тло урушило, и да су људи унутра, нажалост, погинули.

Новинар локалног портала “Penza Vzglyad” написао је да је неколико минута пре трагедије још један ауто прешао преко истог места, али да се удаљио чим је возач видео да се асфалт пуши.

Након тога наишао је ауто са жртвама и паркирао се тачно на најгоре место.

Владимир и Игор били су колеге у занатској радњи за прозводњу намештаја.

Њихов колега каже да је Владимир имао троје деце, и да је претходно био тенкиста у руској армији.

(mirror.co.uk)