МУШКАРАЦ из Украјине одсекао је пенис човеку који му је силовао жену недалеко од њиховог дома у Украјини. Догађај се догодио прошли викенд.

Супруг(27) враћао се у кућу у селу Shechenkovo кад је видео мушкарца како му напаствује жену, пише Daily Mail. Жена је била у ресторану с пријатељима. Напао ју је 25-годишњи Дмитри Иченко. Полиција је казала да јој је 25-годишњак прекрио уста да не може вришти и одвукао је у оближње грмље.

Супруг жртве стигао је након десетак минута. Чуо је некакву буку из грмља. Приближио се и видио како му Иченко силује супругу. Прво га је ударио у главу, а онда је извадио нож и мушкарцу одсекао пенис. Вриштање силоватеља пробудило је околне станаре.

Адвокат мушкарца који је одсекао силоватељу пенис казао је како је његов клијент изгубио контролу.

"Супруг није могао да контролише своје акције. Није био свестан што ради", рекао је адвокат мушкарца којем сад прети затвор.

Након што је силоватељу одсекао пенис, мушкарац је у стању шока шетао неколико километара.

"Не знам што ми се догодило", рекао је медијима.

Силоватељ је хитно оперисан, а након болнице га чека затвор. Правдао се да га је недељу дана раније напустила девојка и да је тај дан попио литар водке.

У затвор би могао и човек који је обранио жену од силоватеља. Ако га прогласе кривим, прети му до осам година затвора. Силоватељ може добити пет.