МОДЕЛ Лизиана Гутјерез (33) ризикује да заврши у севернокорејском затвору након што је пијана украла војнику капу и позирала разголићена на кревету хотелског апартмана у Пјонгјангу.

Раскошну Бразилку претходно су натерали да скине сукњу са натписом “USA”, коју је носила у јавности. Жена водич је, како каже, била јако љубазна и рекла јој да можда није упозната шта се десило између Северне Кореје и САД, пошто је из Бразила.

Прочитајте још: Ракетни притисак Пјонгјанга

Такође је прекршила јасно истакнуту забрану селфија на споменицима бивших лидера Северне Кореје и правило које брани одвојено фотографисање статуа Ким Ил Сунга и Ким Џонг Ила. Наиме, они увек морају бити усликани заједно!?

Сам њен долазак у земљу је иначе у супротности са забраном посета коју намећу САД, али пошто је рођена у Бразилу, а пребивалиште јој је у Америци, заобишла је Трампову “рампу”.

Прочитајте још: Северна Кореја наставља нуклеарни програм

Гутјерез се успут хвалила “подухватом” из воза када је успела да се домогне војничке капе док је стражар био у тоалету. Однела ју је у купе и викала “Видите шта сам нашла!”

- Били смо у возу око шест сати, ја и остатак наше групе и пили смо текилу, виски, пиво, све што вам падне на памет – каже Бразилка.

На базену није хтела да прихвати “скромнији” купаћи већ се шепурила у бразилском

Без обзира што је намучила своје водиче, који и сами ризикују да буду оштро кажњени, каже да јој није била намера да покаже непоштовање, већ да једноставно није била упозната са правилима.

(mirror.co.uk)