Саша Перкић (38), бивши амерички ММА борац, познат под надимком Српски ратник преминуо је након рањавања ножем у САД, где је живео и радио.


"Бивша ММА звезда Српски ратник избоден насмрт", известио је портал Амаркетњуз преносећи потресне објаве којим су се Перкићеви многобројни пријатељи опростили од њега на друштвеним мрежама. Почаст су му одале и бивше колеге из света ММА.


Информација о његовој смрти, ипак, нема много. Само је сајт 360НГ објавио да је преминуо након недавног инцидента у којем је избоден.


ВЕЋ БИО ИЗБОДЕН


Уз трагичну вест пренели су подсећање Перкићеве пријатељице на догађај из јануара 2017, када је пребио лопове који су покушали да му отму кола и изболи га ножем, па је полиција ДНК крадљиваца, који су побегли главом без обзира, морала да узима са Перкићевих песница.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Погинуо амерички војник у Авганистану


"Много година је пазио на све нас, а сада ће нас пазити са бољег места. Био је један од ретких часних људи, невероватан отац кога су многи волели и поштовали. Његов смисао за хумор и осмех заиста ће недостајати", објавио је на својој интернет страници Џо-кетс паб у Милвокију, где је Перкић радио као обезбеђење.


ПРИЈАТЕЉИ СКУПЉАЈУ НОВАЦ


Како би помогао неутешној породици Перкић, Сашин пријатељ покренуо је акцију прикупљања новца на сајту "ГоФоундМе". Објаснио је да на овај начин жели да допринесе колико може, те је замолио све који су познавали Сашу да помогну симболичним новчаним износом.


- Његова двојица синова (7 и 5), његова супруга Натали, као и брат и сестра Никола и Кели сада су у шоку, а ја сам желео да им олакшам најбоље што сам могао. Волимо те и недостајеш нам. Речи не могу да опишу утицај који си имао на све нас у Милвокију и "преко воде" - написао је Сашин пријатељ.

(Ало.рс)