Једноипогодишња беба чија је мајка Српкиња (31), а отац Египћанин (38) завршила је у миланској болници "Vitorre Buzzi" где су лекари након детаљних претрага утврдили да је бебина крв позитивна на канабис.

Како преносе италијански медији, родитељи су у недељу увече покушали да пробуде бебу која је запала у добок сан, али пошто није реаговала ни на повишен глас и мажење, они су у паници позвали Хитну помоћ.

Након што су утврдили да у бебиној крви има трагова канабиса лекари су обавестили полицију која је покренула истрагу против родитеља који су у чуду негирали да конзумирају било какву дрогу.

Прочитајте још - Стрико нам је дао бомбону да будемо јаки као Сунђер Боб


Током истраге утврђено је да је успаниченим родитељима који живе у миланској четврти Сан Сиро у госте дошао бебин ујак, односно брат бебине маме из Србије за кога је утврђено да је поседовао и конзумирао марихуану у виду џоинта.

Полиција и лекари претпостављају да је беба узела малу количину марихуане од непажљивог ујака и случајно је прогутала тако да надлежни нису покренули никакав поступак против родитеља док ће ујак сносити законом предвиђене санкције.

У миланској болници кажу да се беба осећа добро, али да ће за сваки случај остати још пар дана у тој здравственој установи на опсервацији.

(Блиц)