ПИЈАНИ младић из САД попео се на девет метара високу бандеру и пао на тло након струјног удара.


Прочитајте још: ФАЛИ ЈОЈ ПОЛА ЛИЦА ЗБОГ СЕЛФИЈА: Девојку разнесену пушком мајка једва препознала (ФОТО)


Егзибицију, која се умало завршила трагично, извео је на журци у петак увече пред мноштвом очевидаца близу Универзитета Охајо.

Застрашујући призор је снимљен и види се како младић Тајлер Ухер долази до врха, уз навијање раздрагане гомиле, и хвата се за жицу. Одједном га јак бљесак одбацује са стуба и пада на земљу, а престрављени студенти мисле да погинуо.


Прочитајте још: НЕМА КРАЈА ЛУДОСТИ: Тинејџерке на инфузији са некрозом мишића и оштећеним бубрезима због суманутог изазова


Испоставило се да је имао више среће него памети па га са тешким повредама пребацују у болницу. Тамо су му установљени вишеструки преломи ноге и леђа, као и опекотине.

- Мислио сам да је мртав, нема објашњења зашто је преживео. Ово је благослов, имам кнедлу у грлу кад помислим на то – рекао је један од сведока за телевизију NBC4.

Универзитет је саопштио да Тајлер није њихов студент, а на интернету је покренута кампања за прикупљање помоћи, наводно од стране његове сестре. У апелу за помоћ се наводи да младић више не може да ради, док су медицински трошкови огроман терет за породицу. Циљ је да се прикупи веома амбициозних 100.000 долара али су трунутку писања ове вести догурали до 1.314.

Иако ништа није потврђено из полиције против Тајлера може бити покренут поступак, преноси NBC4.