Шеик Халид бин Султан Ал Касими био је син султана Бин Маухамеда ал Касимија, емира Шарџаха, града у Уједињеним Арапским Емиратима

Схеикх Кхалид бин Султан Ал Qасими, Сеик калид Бин султан ал Касими.


Син владара Шарџаха преминуоје у уторак у Лондону у 39. години, а страни медији данас преносе да је смрти претходила журка пуна дроге и оргија у његовом стану.


Шеик Халид бин Султан Ал Касими био је син султана Бин Маухамеда ал Касимија, Емира Шарџаха, града у Уједињени Арапским Емиратима.


Извори кажу да је пронађена дрога у његовом стану у централном Лондону, где је пронађено и беживотно тело шеика.


Полиција још није ни потврдила ни демантовала ове наводе.


- Пре смрти у његовом стану била је журка, на којој су гости наводно користили дрогу и имали оргије - рекао је извор, преноси Дејли мејл.


Сумња се да је шеик изненада преминуо након узимања веће количине дроге.


- Поред полицијске истраге, наложена је хитна интерна истрага, а особљу је наређено да ћути - додао је извор.


Медији преносе да је Ал Касими уживао у слободи коју је имао у Лондону, али да се та прича ипак "завршила трагично".


Блок станова у којем је пронађено тело Шеика продаје се по цени од 100 милиона евра.


Пријатељи се опраштају од шеика преко друштвених мрежа, док је у Уједињеним Арапским Емиратима проглашена тродневна жалост и заставе су спуштене на пола копља.


ПРОЧИТАЈТЕ И: Опколила га полиција, разнео се бомбом


- Био је изузетно талентован и вредан радник. Ал Касими је био дивна особа - изјавио је његов пријатељ и бивши партнер Елиот Фриз.


Полиција за сада није никога ухапсила због "неочекиване смрти" шеика.Шеик Халид рођен је у Шарџаху, али се са девет година преселио у Велику Британију. Образовао се у престижној школи у Кенту.


Студирао је француски и шпански на Империал колеџу у Лондону, пре него што је прешао у моду и уписао уметничку школу. Покренуо је линију мушке одеће Касими, која постоји од 2008. године.


Многи изјављују саучешче Емиру, који је најстаријег сина изгубио 1999. године. Како је тада пренео Индепендент, шеик Мухамед бин Султан Ал Касими умро је од предозирања хероином када је имао 24 године.


Наводно је пронађен на поду купатила у Великој Британији, окружен шприцевима.