MOСКВА

ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА


Мада ниједан руски лист ни ТВ канал није саопштио ништа о порођају прослављене олимпијске победнице гимнастичарке Алине Кабајеве (36) светска жута штампа данима пише да је добила близанце, а као отац се спомиње Владимир Путин (66), председник Русије. Извор тих информација је сајт Dom2Life.ru, пандан наше "Фарме", а као аутор се помиње тобоже познати новинар који има одличне везе у полицији.

Прочитајте још: РУСИЈА УСКОРО ДОБИЈА ПРВУ ДАМУ: О вези Алине Кабајеве и Путина се годинама спекулише, а ово је подгрејало приче о венчању (ВИДЕО)

Све то не би заслуживало пажњу, посебно што у Кремљу не коментаришу гласине, да се на неким сајтовима нису појавили полемички текстови у којима се тврди да је Dom2Life.ru направио збрку. У породилишту, наводно, није била Алина Кабајева, за коју тврде да је невенчана жена председника Путина и да је родила два синчића, већ фото-модел Саша Кабајева, учесница "Дома", руске верзије "Фарме".

Пошто у Центру акушерства и гинекологије "Кулакова" не потврђују, нити негирају да је Алина Кабајева родила близанце, докони љубитељи трачева расправљају како су се могла помешати имена, ако се породила Саша Кабајева. Атрактивна Саша није скривала трудноћу. Ишла је у болницу пре порођаја на инфузије, јер је доживела јак стрес кад јој је супруг Александар Липовој, бивши познати кик-боксер, ухапшен, јер је наводно уцењивао неког дужника. Фото-модел је јавно рекла да ће родити сина.

Прочитајте још: Путинов урнебесан пад на хокејашкој утакмици постао вирални хит (ВИДЕО)

Међутим, љубитељи трачева и даље верује да је Алина Кабајева 7. маја, уочи 36. рођендана, родила близанце и да је зато четврти спрат клинике био испражњен.

Алина Кабајева

Пошто аутори у трачерским медијима немају фото ни видео доказе, сва њихова писанија се доживљавају као "рекла-казала", па је тако схваћена и прича како се наводно Путин у манастиру на Валаму венчао са Алином Кабајевом. Да је почела идила између Путина и Кабајеве, у пролеће 2008. први је писао "Московски кореспондент", "жути" лист који је после тога власник угасио, јер му је донео само непријатности.

После тога су се периодично појављивале "поуздане информације" у западним таблоидима и на московским трачерским сајтовима, а престанак гимнастичаркине спортске активности и њен улазак у политику преко Путинове партије Јединствена Русија био је воајерима доказ да између лепе Алине и моћног Владимира "има нешто". Интриге су настављене после Алининог одласка на место руководиоца информативног холдинга чији су акционери Путинови земљаци из Санкт Петербурга. Кад се у руским медијима појавила фотографије Алине са сином, многи су уз то објавили и слику Путина из ране младости.

Саша Кабајева

Прошлог децембра на годишњој конференцији за новинаре Путину је представник "жуте" штампе поставио питање када ће се оженити и киме. Путин, који се од супруге Људмиле развео 2013. године, шеретски је одговорио: "Као пристојан човек, мораћу то да учиним". Али, није рекао када ни киме.

ДВЕ КЋЕРКЕ И УНУК

Оно што се поуздано зна јесте да Путин има две кћерке, Марију и Јекатерину, које живе и раде у Москви. Завршиле су факултете, говоре по три страна језика. Марија је добила сина 2012. године. А све остало је у сфери нагађања.