ЈЕДНА мајка (48) у Немачкој, Берин Т. и њен партнер Кристијан Л. (39) нашли су се у затвору пошто су њеног деветогодишњег сина "на тацни" нудили педофилима посредством интернета. Истражитељи су изјавили да је у питању најјезивији случај злостављања детета који су икада видели. Све се догађало унутар једног педофилског кружока у граду Штауфену, надомак Фрајбурга.

Суд на југозападу Немачке у уторак је је донео пресуду којом се ова жена осуђује на 14,5 година робије, јер је за онлајн проституцију свог сина инкасирала новац. Њен партнер је добио условну казну од 13,5 година. Обоје су признали не само да су подводили дечака бројним муштеријама него и да су га лично злостављали.

Прочитајте још - УЖАС У ГРЧКОЈ: Бебу стару само четири дана хтели да продају за 18.000 евра

Суд тврди да су мајка и њен партнер допуштали мноштву странаца и локалаца које су налазили у околини да злостављају деветогодишњака током две године, у замену за хиљаде евра. Видео-снимци ових злочина објављени су на интернету, а поједини показују дечака везаног и са маском на лицу.

Поред овог пара, ухапшено је још осморо људи, а три Немца, један Швајцарац и један шпански држављанин осуђени су на казне робије од осам до десет година.