У краснодарском крају, на југу Русије, полиција је успела да открије и затим ухапси брачни пар убица који су јели људско месо, односно делове тела својих жртава. Сумња се да су ти канибали у дужем раздобљу убили више од 30 људи. Полиција их је пронашла захваљујући сликама из мобилног телефона. У току асфалтирања Улице Рјепина у Краснодару радници су пронашли телефон у којем су биле застрашујуће фотографије.

Телефон су предали полицији која је брзо ухапсила брачни пар Дмитрија (35) и Наталију (42) Бакшејев. Дмитриј је често позирао са мртвим људским телима.

На једној фотографије је датум 28. децембар 1999. на основу чега полиција закључује да су ови људождери скоро две деценије убијали и јели људе. Они су киднаповали своје жртве или их позивали на пиће, а затим их убијали, а потом секли и спремали у свој фрижидер.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
РУСКИ БРАЧНИ ПАР КАНИБАЛА: Људе су дрогирали, а онда их секли и јели живе, делове чували у теглама и замрзивачу!

Да су се хранили људским месом, они не поричу, а полиција је пронашла у њиховом фрижидеру делове седам људских тела.

Прву информацију о "чудним људима" у Краснодару су објавили 11. септембра 2017. Тамошњи новинари су писали да је неки човек пронашао одсечену главу и фотографисао се са њом. Касније се испоставило да је то Дмитриј Бакшејев.

Истрага је утврдила да су 8. септембра 2017. грађанин Краснодара Дмитриј и његова супруга Наталија пили алкохол са неком женом коју су упознали тог дана. Са новом познаницом су се сукобили, а затим је убили. Дмитриј се затим сликао са деловима тела жене са којом су провели вече. Касније је тврдио како је у шуми пронашао убијену жену.

Зашто је убијао људе, Дмитриј није могао да објасни полицији већ је само рекао да је "направио глупост". Извесну Лену Дмитриј је према сопственом исказу убио зато што је почела да му се удвара, а он је био веран Наталији.

* Људски остаци пронађени у стану

- Зато сам гурнуо Лену, она је пала и ударила главом. Нисам знао шта да радим и њено тело сам довезао кући - казао је полицији Дмитриј.

На фотографијама несталих особа у краснодарском крају Наталија Бакшејева је препознала чак 30 особа које су она и муж убили. У кући у којој су њих двоје живели полиција је пронашла више мобилних телефона жртава.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Продавачица о крволочном брачном пару канибала: Жена је волела да пије, он је "смрдео"

Чудно је да полиција раније није открила ове канибале. Иако су годинама осећали смрад меса које се распадало и повремено чули и крике из куће у којој су живели људождери, нико од суседа их није пријављивао полицији мада су између себе говорили о "лудом брачном пару". За Наталију, која је радила као медицинска сестра у суседном војном училишту, у Краснодару су тврдили да је "луда жена". Она је по хапшењу смештена у психијатријску болницу.


СЕРИЈСКЕ УБИЦЕ

ПРЕМА црној полицијској статистици у Русији највише људи је убио манијак из Бице са московске периферије. Окрутни Александар Пичушкин је осуђен на доживотну робију због тога што је убио 49 људи.

Почетком ове године бивши милиционер у Ангарску Михаил Попков доживотно је осуђен за убиство 22 жене. Касније је у затвору причао како је убио још 47.