Петар Арсић (38), звани Пека, из Београда убијен је 28. фебруара 2018. испред кафића „3К“ у београдском насељу Видиковац, када му је након свађе, наводно пуцао у главу Страхиња Ђ. (22), који је данас ухапшен на Мердару, и сумњичи се да је убио Арсића.

После убиства сумњало се да је мотив злочина повезан са убиством Александра Савковића испред клуба „Нана“ у децембру 2017, и наводило се да су и убица и убијени припадници групе навијача ФК Рад. Први резултати истраге показали су да осу сумњичени за убиство и Арсић имали и нерашчишћене односе око трговине наркотицима.

Убијени Арсић био је познат полицији и за њим је у време убиства била расписана потрага због насилничког понашања и наношења тешких повреда.

Ухапшен младић осумњичен за убиство навијача Рада

Пуцњави у којој је убијен Арсић је претходила свађа групе младића која је дошла у кафић.

Убијени Арсић је познат као Пека и био је наводно један од навијача ФК Рад, док се спекулише да је С. Ђ. био близак с Александром Савковићем (27), који је, након свађе и сукоба са обезбеђењем локала, убијен у децембру 2017. испред београдског клуба „Нана“. Као и Арсић, сумњало се и да је убица навијач истог фудбалског клуба.