Стефан Јокић, један од четворице бранилаца Зорана Марјановића коментарисао је данас анонимно писмо које је стигло у Палату правду и које је судија која води поступак за убиство Јелене Марјановић уручила свим странкама, тужиоцу и одбрани.

"То писмо је глупост која прати цео овај поступак. То је питање за Више јавно тужилаштво да испита ко шаље таква писма", рекао је кратко Јокић.

Како се могло сазнати незванично, у писму се наводно помиње име убице, а то није Зоран Марјановић.

У наставку данашњег суђења, на питање судије Јелена Шкулић шта може бити разлог свега што се десило, оптужени Зоран Марјановић је рекао да од критичног дана не прође ниједно вече да не размишља о томе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Шок на суђењу Зорану Марјановићу: У Палату правде стигло анонимно писмо из Швајцарске које крије име Јелениног убице

"Ово говорим из срца, не знам шта је мотив, шта је она коме скривила да на тако животињски начин буде убијена. Она је била једна женица која се никада ни са ким није посвађала, не знам шта је мотив тог зверства. То је учинио или неки тешки психопата или неко ко је био опседнут њом", рекао је Марјановић.

Он је додао да су се дивно слагали, да никада нису имали већих несугласица.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Зоран Марјановић сведочио у суду: Нисам крив за убиство, од почетка сам таргетиран да будем жртвено јагње

"Брак какав сам ја имао са Јеленом желим свима, а оно што се мени сада дешава не желим ни најгорем непријатељу", закључио је.

Наставак суђења заказан је за 25. децембар, када би као сведоци требало да се појаве Зоранови отац и мајка Владимир и Зорица, рођени брат Милош, његова супруга Милица и Зоранов син из првог брака Урош.