НИКАКАВ инцидент нисам направио, нити било ко из мог друштва, не знам због чега су нас избацили те вечери из клуба "Нана". Нисам био агресиван према Недељку Грбовићу, са њим никакав сукоб одраније нисам имао, нисам му претио и не знам зашто је пуцао на мене.

Ово је у понедељак пред Вишим судом у Београду изјавио Адија Исеиновић, сведочећи у поступку против Грбовића, који је поред рањавања овог младића оптужен и за убиство Александра Савковића (27), испред клуба "Нана" децембра 2017. године. Исеиновић је казао да се и поред тога што је оптужени пуцао у њега не придружује кривичном гоњењу, јер је "срећан што је жив и здрав", пошто му је метак пролетео између панкреаса и бубрега.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Откривен узрок изненадне смрти малог Стевана (1) из Сонте

Исеиновић је испричао да је по изласку из клуба угледао прекопута локала Грбовића, који је радио у обезбеђењу и да је кренуо према њему у намери да га замоли да дође до врата како би могао да спречи евентуални инцидент.

- Рекао сам му да ли би био љубазан да дође до врата, он је само стајао, држао је руке у џеповима и само ме је гледао - казао је оштећени. - У једном моменту сам чуо пуцањ и видео да му се пуши десни џеп. Пиштољ нисам видео. Осетио сам непријатност у левој страни испод груди и видео да ми је кошуља крвава. Кренуо сам да трчим да нађем превоз. Убрзо сам чуо још један или два пуцња, мислио сам да пуца на мене. Окренуо сам се и видео да Савковић лежи на средини улице. Грбовић је био близу њега.

Недељко Грбовић је раније изјавио да је један од инцидената у клубу избио када је дошло до расправе између друштва у којем су били Савковић и Исеиновић са неколико момака, који су иначе навијачи Црвене звезде.