Рођена браћа, Станимир (74) и Миодраг Бојовић (54) задобили су теже телесне повреде у саобраћајној несрећи која се у суботу поподне догодила на улазу у Куршумлију. Наиме, према сазнањима „Новости“ до несреће је дошло када је аутомобил марке ауди иностраних таблица у којем су се налазила двојица Албанаца са Косова, ударио у ауто марке југо у којем су се налазила браћа Бојовић из куршумлијског села Косаничка Рача.


Том приликом југо је буквално смрскан и од силине ударца одбачен у страну док како сазнајемо другом ауту није причињена већа материјална штета. Из смрсканог аута браћу Бојовић су извукли ватрогасци из Куршумллије и после указане прве помоћи у куршумијсом Дому здравља хитно су пребачени у прокупачку болицу где им је урађена дијагностика.


- С.Б. Који се налазио на месту возача задобио је повреде кука и грудног коша и задржан је на одељењу ортопедије док М.Б. који је био на месту сувозача има прелом бутне кости и повреду чеоног дела главе али и друге повреде по телу због чега је пребачен у нишки клиничко бонички центар на даље лечење - сазнајемо у прокупачкој болници док су два младића албанске националности који су се возили у аудију задобили лакше повреде.


Прочитајте још: СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА ИЗМЕЂУ КУРШУМЛИЈЕ И ПРОКУПЉА: Пет особа страдало у судару аутобуса и камиона (ФОТО/ВИДЕО)
Они су како сазнајемо у куршумлијском Дому здравља, одбили да приме лекарску помоћ. Иначе, према незваничним подацима, до несреће је дошло када је аутомобил југо у којем су се налазила браћа Бојовић , а који је саобраћао из правца Мердара ка Куршумлији преко пуне линије покушао да скрене на околну бензинску пумпу при чему их је ударио ауди који је саобраћао из супротног правца.