КАМЕРА у Новом Пазару је ухаватила тренутак када је у четвртак око 14.30 више хитаца испаљено на Алмина С. сина новопазарског бизнисмена.

Прочитајте још: Нови детаљи крвавог обрачуна у Новом Пазару: Пуцано из возила у покрету, рањен син познатог бизнисмена, мотив дугови из прошлости?


За нападачем Емиром Х. полиција интензивно трага. Према првим информацијама, разлог обрачуна су стари дугови из прошлости.

На снимку се види како нападач прави полукружно скретање, зауставља се поред Алмина С. и испаљује неколико хитаца кроз прозор аутомобила.

Том приликом Старчанин бива погођен у ногу, изнад колена, а Емир Х. се даје у бекство, пише Sandžakpress.

Алмин С. је, према речима очевидаца, изашао из аутомобила са прострелном раном у нози тражећи помоћ од пролазника. У том тренутку наилази његов брат Емир, који се налазио у близини, враћа брата у аутомобил и брзо га одвози у болницу.

Алмин С. је одмах примљен на хирушком одељењу, још је у болници, а зрно од метка, кажу присутни, још се налази у његовој нози. На срећу, није животно угрожен, кажу чланови његове породице.

Према речима очевидаца у аутомобилу са Емиром Х. се јуче налазила још једна особа. Неки од присутних кажу да је са њим био његов отац.