У ПУЦЊАВИ у центру Новог Пазара, у четвртак око 14.30, рањен је Алмин С., син новопазрског произвођача џинса. На њега су, како незванично сазнајемо, испаљени хици из аутомобила у покрету у Улици Стефана Немање. Полиција сумња да је пуцао кик-боксер Емир Хаџимујовић, са којим је младић дуже време био у сукобу.

Очевици су позвали Хитну помоћ, која је Алмина С. медицински збринула и превезла у новопазарску болницу, где му је пружена даља нега. Он је, како сазнајемо, ван животне опасности. Полиција и тужилац су обавили увиђај.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Нови детаљи крвавог обрачуна у Новом Пазару: Пуцано из возила у покрету, рањен син познатог бизнисмена, мотив дугови из прошлости?


- Пуцано је из возила у покрету, али засада се не зна да ли је нападач био сам или је имао помагаче - наводи наш извор близак истрази. - Њих двојица имају нерашчишћене рачуне из прошлости, па се претпоставља да је то мотив оружаног напада.

Полиција трага за Хаџимујовићем, како би се разјасниле све околности овог сукоба. Овај вишеструки државни првак у кик-боксу својевремено је и сам био мета оружаног напада. Са више хитаца повређен је у марту 2016. године после концерта певача Шака Полументе, на ком је радио као обезбеђење.

Полиција на месту пуцњаве Фото Индексонлине.рс

Често је радио као обезбеђење певачима, а и појединим политичарима. Био је и телохранитељ чувеном Бали-бегу из серије "Сулејман Величанствени", док је турски глумац био у посети нашој земљи.