Дамир Дадо Михајловић (37) из Новог Сада претучен је и избоден јуче око 13 сати оштрим предметом испред једног кафића у Улици Мише Димитријевића у Новом Саду.

Спортиста и зет певачице Наташе Беквалац је, како се види на снимку, прво брутално пребијен, а када је завршио на поду, један о мушкараца који су учествовали у тучи му је пришао и, како се претпоставља, избо га оштрим предметом.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - POVREĐEN MMA BORAC: Udarili ga pepeljarom, pa izboli

Михајловић је иначе муж Беквалчеве сестре од тетке Јелене Мркић, бивши је шампион СБЦ организације, један од првих српских ММА бораца, признатих на међународном нивоу.

КРВАВА ТУЧА ПОЧЕЛА ВЕРБАЛНИМ ОБРАЧУНОМ

- Михајловић је с другаром седео у кафићу свог брата када се изненада најпре вербално сукобио са нападачем који је седео за суседним столом. Сукоб се наставио испред локала, када су се Михајловић и још један мушкарац потукли.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - IZBODEN MUŠKARAC NA PALILULI: Policija privela osumnjičenog za napad

- Међутим, убрзо су дошла још двојица мушкараца, па су и они насрнули на ММА борца. Један од те тројице га је ударио пепељаром, након чега се Михајловић срушио. Овај га је потом ударио још неколико пута, а потом је извукао нож и зарио му га неколико пута у ноге. После тога нападачи су побегли - наводи извор из истраге.

Хитна помоћ одмах је изашла на лице места и рањеног мушкарца превезла у Ургентни центар КЦ Војводине.

Михајловић се са најпознатијом новосадском певачиом ородио након што је оженио њену сестру од тетке Јелену Мркић. Мркићева је јавности постала позната након учешћа у ријалитију "Сурвајвер", а опробала се и у певачким водама.


Пинк.рс