НОВОСАЂАНИН Дамир Дадо Михајловић (37), ММА борац, тешко је повређен у петак усред дана нешто пре 14 часова у Улици Мише Димитријевића, у тучи неколико мушкараца која се догодила у кафићу "Дистрихт". Он је са тешким повредама главе и ногу, нанетим оштрим предметом, превезен у Ургентни центар Клиничког центра у Новом Саду.

Према незваничним сазнањима, Михајловић је био гост у поменутом кафићу, који се налази на неколико метара од дечјег вртића. Наводно је био у друштву једног мушкарца.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Младић избоден код цркве Светог Марка на Ташмајдану

После немилог догађаја, један од гостију локала је испричао да се у моменту зачула препирка између Михајловића и човека који је седео са њим за столом, и да је затим дошло до туче између њих двојице.

- Убрзо су ту дошла још два младића и они су почели да ударају Димитријевића - испричао је један од гостију локала. - Један од ове тројице је дограбио пепељару са стола и Михајловића ударио по глави, после чега се овај срушио на земљу. Док је лежао, овај га је још неколико пута ударио по глави, а затим је извадио нож и почео да га убада по ногама.

У Клиничком центру Војводине кажу да је пацијент Д. М. примљен са бројним посекотинама по телу, контузијом главе и убодним ранама обе потколенице.

Фото Д.Дозет


- Пацијент је после комплетне дијагностике и благовремене хируршке обраде рана, задржан у УЦ ради конзервативног третмана и опсервације - каже Синиша Кнежевић, портпарол КЦВ.

Дамир Михајловић,FacebookДАМИР ОД РАНИЈЕ ПОЗНАТ ПО НАСИЛНИЧКОМ ПОНАШАЊУ

ПОЗНАТИ ММА борац Дамир Михајловић је 2010. године био оптужен за напад на Страхињу Милошевића, тадашњег кошаркаша београдског Партизана испред новосадског локала “Студио” у Новом Саду. Њега је Више јавно тужилаштво у Новом Саду исте године оптужило за насилничко понашање на спортској приредби, а заједно са њим за исто кривично дело су била оптужена још тројица.

Инцидент се догодио 4. априла 2010. Године, када су радници обезбеђења, међу којима је био и Дамир Михајловић, сукобили са Милошевићем, који је хтео да уђе у локал где се одржавала прослава победе кошаркаша Партизана над Макабијем из Тел Авива. Милошевић је на славље био позван као истакнути учесник меча. Обезбеђење је после тога насрнуло на кошаркаша ударајући га рукама и ногама и пластичном гајбом. Милошевић је тада задобио тешке повреде, а неколико удараца је задобио и Страхињин отац који је изашао из објекта да помогне сину.

Фото Д.Дозет