РЕПЕР Далибор Андонов, познатији под именом Гру, погинуо је данас на Дунаву, у Земуну, када је током вожње кајта упао у воду. Како јавља новинар "Новости" налазио се пријатељима који су га одмах извукли из воде, али кажу да је већ био плав у лицу. Незванично не зна се да ли је смрт наступила од ударца у воду или од ударца у даску којом је Далибор управљао.

Како су очевици трагедије испричали, тело репера до Наутичког клуба довезли су пријатељи чамцем.

- Он је био на вожњи са три друга, која су га пратила чамцем док је летео, они су га извукли из воде. Не знамо где је настрадао, али су га изнели код Наутичког клуба јер ту једино може да пристане Хитна помоћ - причају очевици. - Када се несрећа догодила, људи са чамца су дозивали помоћ па је са сплавова позвана Хитна помоћ. Нажалост, лекари су само могли да констатују смрт.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Гру: Музичка сцена нам је прилично јадна

Из Наутичког клуба Земун тврде да се несрећа није догодила код њих, већ да је репер ту извађен из воде.

- Несрећа се није догодила код нас. Он је само код нас извучен са тим чамцима и ту је дошла хитна помоћ. Он је вероватно имао пратиоце, своје другаре на чамцу, они су га негде на води покупили и у том моменту је кренула олуја. Једино су код нас могли да пристану, да позову Хитну помоћ - рекли су за Ало из Наутичког клуба Земун.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ФОТОГРАФИЈЕ СА МЕСТА ТРАГЕДИЈЕ: Груово тело пријатељи извукли из воде након погибије

Гру је у параглајдингу био веома искусан и готово читаву летњу сезону проводио на Ади Бојани.

Далибор Антонов је рођен 8. марта 1973. године у Димитровграду из којег се касније преселио у Панчево, а после тога у Београд.


Facebook/Gru


Управо је у Београду завршио машинску школу, али убрзо је схватио како је његова судбина да пева. Музиком се почео бавити одмах након средње школе. Неко је време тренирао ватерполо. У слободно време је волео да скија и игра кошарку.


Са песмом "Бићу ту" је постао најпопуларнији репер 1996. године.