НИ два дана после трагедије, када је на бициклу у самом центру села, на свега неколико метара од породичне куће, настрадао Милан Вукић (25) из Купинова, мештани овог села од туге и бола једва могу да изусте коју реч о младићу. Он је иза себе оставио синчића од три године и млађег од две недеље.

Под којим околностима се догодио удес још нико са сигурношћу не зна, сем оног што се појавило у медијима - да је на Милана, возилом "ауди" налетео Немања М. (18) из Ашање, док се поводом овог случаја није огласила Полицијска управа у Сремској Митровици.

Мук и очај у Улици Жике Маричића у Купинову, где је двадесетпетогодишњи младић живео са супругом, двоје мале деце и родитељима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НОВИ ДЕТАЉИ УДЕСА КОД ЈАКОВА: Погинула жена, ухапшен син који је возио пијан


- Миланов отац Милисав и његов рођени брат Дуле избегли су из Хрватске деведесетих година. У тој невољи људи су се једва овде скућили, добили децу. Милисав поред Милана има још два сина, док његов брат има три ћерке. Иначе обе породице су вредне, радне, поштене - прича један од комшија ове породице, који је једва скупио снаге да им изјави саучешће.

Како причају мештани села, за "Новости", и Милан је био запослен, али са сигурношћу не могу да кажу где, док за његову млађу браћу кажу да се још школују.

- Пре само две недеље славио је рођење млађег сина, а данас га више нема. Родитељи су му занемели од бола, како и не би, велика је трагедија изгубити дете. Како је и његовој жени то само она зна у овом тренутку - вели комшија неколико кућа од места несреће.

- Он се враћао на бициклу кући око 23 сата, док је тај осамнаестогодишњак ишао за Ашању. Да ли се он кретао брзо колима, или га није видео, углавном - код кривине га је ударио. То је ударац толико био јак, да му је корпа са бицикла прешла преко ограде од једне куће - прича наш саговорник. Младић ће бити сахрањен данас у Купинову.