У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи која се догодила у недељу око 5.20, када је аутомобил "рено клио" пробио ограду Панчевачког моста и пао на земљу са више од 15 метара висине, тешко су повређени Тамара Б. (19) и младић (25), који су били у "реноу". Они су колима Хитне помоћи пребачени у Ургентни центар, а како сазнајемо, мушкарац се налази на одељењу интензивне неге, док је девојка била на дијагностици.

Према незваничним информацијама, аутомобилом је управљала Тамара. Под још неразјашњеним околностима, она је наводно изгубила контролу над возилом, које је слетело са коловоза и пробило заштитну ограду. Аутомобил "рено клио" пао је на кров са око 15 метара висине недалеко од Булевара деспота Стефана. Од силине удара, возило је било толико смрскано да је била неопходна интервенција ватрогасаца, који су секли лим како би извукли повређене.

Прочитајте још - ПОЛИЦИЈА ГА ИЗВУКЛА ИЗ ВОДЕ: Покушао да се убије скоком са Бранковог моста

Репортери "Новости" у недељу су на месту несреће затекли делове аутомобила, гуме, стакло је било расуто по земљи, а видели су се трагови нафте. Како су нам испричали радници са оближњег стоваришта грађевинског материјала, чуло се шкрипање кочница неколико тренутака пре него што су се кола сурвала с моста.

- Чуо се јак прасак када је аутомобил пао на земљу - кажу сведоци ове стравичне саобраћајке. - Призор је био језив. "Рено" је пао на кров и потпуно је уништен.

УДЕС У ОКТОБРУ

ГОТОВО идентична саобраћајна несрећа догодила се у октобру прошле године, када је са Панчевачког моста слетео "југо" лозничких таблица. Тада су погинули Весна Р. (47) и њен отац Мирко (70). Слетању аутомобила претходио је и судар на мосту.