ЈОШ девет особа је ухапшено јуче због насилног понашања на ауто-путу "Милош Велики". Оне се сумњиче да су у ноћи између 27. и 28. августа дошле на ауто-пут "Милош Велики", на подручју Обреновца, где су, уз употребу дрвених палица, бакљи и стаклених флаша, зауставиле саобраћај, нанеле лаке повреде возачима и оштетиле више аутомобила.

У акцију МУП приведени су Т. С. (20), Н. П. (25), К. З. (20), М. З. (18), Н. Ђ. (25), Ј. С. (22), Ф. Р. (24), Ф. Г. (25) и С. В. (25). Њима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Обреновцу. По саслушању, знаће се и мотив напада.

Пре три дана приведене су две особе које су такође осумњичене за учествовање у догађају на ауто-путу "Милош Велики". Директор полиције Владимир Ребић том приликом је казао да је полиција приликом претреса стана ухапшених пронашла бакље, палице и друге предмете, за које се сумња да су коришћени приликом извршења овог кривичног дела насилничког понашања.

У ноћи између уторка и среде повређене су три особе када су нападачи са фантомкама на главама излетели на ауто-пут "Милош Велики" код Мислођина и, наоружани палицама, лупали возила која су успели да зауставе. Изгредници су потом побегли, а полиција је од тада за њима трагала.


ТУКЛИ НЕМИЛИЦЕ

У возилима која су оштећена била су четворица младића. У "реноу" новосадских регистарских ознака, на којем је поломљено стакло на возачевим вратима, била су два младића која су задобила посекотине по рукама. Хулигани су разлупали и "ситроен" страних регистарских ознака. У том возилу су били М. Д. (29), који није био повређен, и М. Ђ. (31), који је имао посекотине у пределу врата.
Прочитајте још - Лисице за хулигане са ауто-пута