Стефан П. (19), који се удавио на плажи Олмпик бич у Грчкој, објавио је неколико "сторија" са свог последњег летовања.

Безбрижан, заједно са сестром од ујака, Стефан је био на седмодневном одмору у Грчкој и јуче је требало да се врати у родни Пожаревац.

Нажалост, последњег дана свог летовања завршио је трагично, а на плажи није било спасилаца да му пруже помоћ, јер су се они дан раније повукли због неизмирених дуговања општина Катерини.

Последња Стефанова фотографија је управо настала на плажи где је страдао и то је објавио на свом инстаграм "сторију" неколико дана раније.

На осталим сликама са летовања, које такође нису настале тог дана, Стефан се похвалио проводом, како на плажи, тако и у клубу, и то су биле његове једине објаве на Инстаграму.

Како су испричале комшије, Стефан је пожелео да се још једном окупа, за крај. Поклопио га је кобни талас.- На летовању су били недељу дана. Хтео је још једном да се окупа пред полазак. Ушао је воду, талас га је поклопио и он је једноставно нестао - кажу за "Блиц" комшије из његовог села Печанице, који су у контакту са Стефановим родитељима.

Несрећа се догодила близу куле где се иначе налазе спасиоци. Екипа Хитне помоћи покушала је да реанимира младића, али нажалост безуспешно.