Педесетчетворогодишњи Раденко П. Из села Бока у општини Сечањ, код Зрењанина, након што је из Аустрије стигао у Србију, у аутобусу за Зрењанин снимио је и на свој ФБ профил окачио видео у којем прича како се редовно телефоном чује са својом супругом М. и да се чак видео са њом испред Сигурне куће у Зрењанину и уручио јој пакет, при том не дајући објашњење отуд она са ћерком, у Сигурној кући.

Киван на полицију у Сечњу, која би, како каже, одмах прогласила да је ухапшен, а не да се сам пријавио, изразио је жељу да то учини у Зрењанину, уз тврдњу да никога није силовао и да никада није претио убиством својој супрузи.

Прочитајте још: НАВОДНИ МАНИЈАК СЕ ПРЕДАО ПОЛИЦИЈИ: Приморавао десетогодишњу пасторку на орални секс, жни претио да ће је убити

Раденко П. Је љут и на неке мештане родног села, који су му, како кажу наместили силовање, које он није починио.

Коментари на друштвеним мрежама су након објављивања видео клипа, различити, од оних који пружају подршку мирном и поштеном мештанину Боке, који повремено ради у Аустрији, до оних који га куну и осуђују за оно што је учинио.

Фото: Фејсбук

Зрењанинска полиција, као ни тужилаштво, за сада се нису огласили поводом морбидног случаја сексуалног узнемиравања десетогодишње девојчице, иначе пасторке Раденка П.

Фото: Фејсбук