Права драма одиграла се у четвртак око 16 часова у породичној кући у Улици Ђуре Јакшића у сурчинском насељу Бечмен, када је Бојан С. (40) испалио неколико хитаца у супругу Гордану (37), после чега је покушао да се убије, пререзавши себи врат!

Обоје су одвезени на реанимацију у Ургентни центар, а према последњим информацијама, Бојан је у тешком стању пребачен на одељење интензивне неге. Према незваничним информацијама, Гордана је задобила прострелне ране подлактице.

Како смо незванично сазнали, ватреном обрачуну је претходила жестока свађа супружника, после чега је Бојан позвао полицију тврдећи да га Гордана провоцира. После тога је, наводно, испалио три метка из пиштоља, док се четврти заглавио у цеви, и покушао самоубиство.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ОВО СУ ДЕСАНКА И ЊЕН БИВШИ МУЖ КОЈИ ЈУ ЈЕ ЗВЕРСКИ УБИО: Петар је несрећну жену избо ножем на аутобуској станици у Панчеву

Међу житељима Бечмена у четвртак се причало да су трагедији присуствовала и њихова малолетна деца, десетогодишња ћерка и тринаестогодишњи син.

- Страшно! У шоку смо - кажу комшије. - Никада нисмо чули ниједну ружну реч о њима, били су љубазни и често су шетали насељем и јављали нам се. Она је радила у локалној продавници, а Бојан је радио све - грађевину, керамику.

Чак су преко интернета покренули приватни посао за шишање и купање паса. Мислили смо да немају никакве проблеме у браку. Чим је чуо пуцњеве, Бојанов брат који живи у комшилуку позвао је полицију. Извео је и склонио своју Мају, која је покушала да спречи Бојана у злој намери. Горданин брат је њу одвезао у Ургентни центар, а деца се тренутно налазе код њене мајке у оближњем насељу Петровчић. Како сазнајемо, у овој породици до сада није било пријава за насиље.

МАЈКА КРВАВА

Бојанова мајка иначе живи у истој кући са сином, снајом и унуцима. Наводно је и она била на мети сина, али је успела да избегне метак. Комшије кажу да јој је одећа била потпуно крвава када ју је други син извео из куће.