ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ – На основу споразума о признању кривице, А.С. (21) из Тополовника осуђен је пред Основним судом у Великом Градишту на седам месеци затвора, условно на две године, због неовлашћеног коришћења туђег возила.

Прочитајте још: Шабац: Ухапшена због сумње да је жени стргла ланчић с врата

Ово кривично дело он је, у два наврата, починио у ноћи између 2. и 3. августа, враћајући се пијан са вашара у Великом Градишту. Успут је, испред једне куће, опазио паркирани „југо“ са остављеним кључевима у контакт-брави мотора. Ушао је у ауто и возио се њиме све док је било бензина у резервоару. Након тога је напустио возило и тада спазио паркирани комби фирме „Еском“, такође са остављеним кључевима. Ушао је у возило и одвезао се, али су га видели радници ове фирме и одмах алармирали полицију. Убрзо је настала потера, али је А.М. успео да напусти возило и побегне у шипражје. Ту се крио наредна три дана, након чега је лоциран и ухапшен.

Прочитајте још ОБЕЋАВАО ПОСАО И КРЕДИТЕ: Ухапшен лажни руски безбедњак

Приликом саслушања код основног јавног тужиоца, он је признао дело и затим осуђен на условну затворску казну, уз обавезу плаћања судских трошкова.