ДРАГОЉУБ Трајиловић (69) из Вранова испалио је четири метка у Срђана Аћимовића званог Ћела (45), супруга његове братанице Милене, показала је истрага. Ватру је отворио из пиштоља за који је имао дозволу и то пред женом убијеног. Како незванично сазнајемо Аћимовић је насрнуо на Драгољуба вичући: "Све ћу вас убити!"

Јутро након убиства Враново је опустело. На улицама, али и испред кућа покојног Аћимовића, као и у дворишту у коме се десила трагедија, репортери "Новости" никога нису затекли.

Мештани тврде да је осумњичени за убиство био миран и ведар човек, док за покојног Аћимовића кажу да је умео да буде агресиван, и да је правио проблеме. Сведоче да је брак са Миленом често био у кризи. Врановци сматрају да је Драгољуб био уплашен за братаницу, која је наводно трпела претње и насиље годинама, и о којој је бринуо након смрти њеног оца.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА КОД СМЕДЕРЕВА: Дошао да види супругу која га је напустила, убио га њен стриц

Аћимовић је више пута пријављиван због насиља у породици, које се, по свему судећи, десило и пре неколико дана, када је супруга решила да га остави. Кобног дана се довезао до куће Трајиловића, тражећи жену, а након свађе на капији, њен стриц отишао је у кућу, вратио се с пиштољем и испалио четири хица у зета.


ЧЕКА СЕ ОБДУКЦИЈА

ОСУМЊИЧЕНИ за убиство саслушан је у среду у Вишем јавном тужилаштву. Уследиће саслушања сведока. Наложена је обдукција тела покојног Аћимовића, која је обављена у среду.