МИЛИСАВ Н. (80) из пожешког насеља Висибаба, како се сумња, у среду увече пуцао је у своју пасторку Снежану М. (50), а затим је још једним пуцњем из ловачке пушке покушао да изврши самоубиство. Обоје су са тешким телесним повредама пребачени у ужичку Општу болницу. Несрећна жена је животно угрожена и лекари се боре за њен живот, док је старац ван животне опасности после интервенције лекара.

Мештани насеља Висибаба су у шоку после породичне драме.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: УЖАС У ПОЖЕГИ: Пуцао у пасторку, па у себе?

- Милисав и његова жена Дара, Снежанина мајка су се свађали цело поподне, ту испред њихове куће. Затим им је у посету дошла Снежана, али се и даље могло чути да расправа не престаје. Онда су се зачули пуцњи, убрзо су на наш позив у насеље стигле полиција и хитна помоћ - говоре комшије.

Према њиховим речима, Милисав је дошао да живи са Даром у тој кући пре десетак година.

- Пре неколико година су почеле свађе... Знао је Мићо да попије, а у расправама једно другом "нису остајали дужни". Дара има две ћерке, оне су често долазиле да обиђу мајку - причају наши саговорници.

Милисав и Снежана су после пуцњаве у дворишту, хитно пребачени у ужичку Општу болницу.

- Жена је оперисана, али је због тежине повреда у тешком стању и животно је угрожена. Она је задобила повреде од највероватније два испаљена хица из ватреног оружја. То је проузроковало више повреда трбушне дупље, црева и крвних судова. Има и повреду десне натколенице, прелом кључне кости и надлактице. Она је животно угрожена - речено је "Новостима" у Здравственом центру Ужице.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СУЂЕЊЕ ЗА ПОЖАР У „КОНТРАСТУ“: Грађевински инспектор није крив

ЛОШИ ОДНОСИ

КАКО су нам лекари потврдили, "мушкарац је примљен са прострелном раном на рамену и није животно угрожен". Милисав Н. се сумњичи за кривично дело убиство у покушају. Мотив за злочин су, по свему судећи, највероватније лоши породични односи.