ЗОРАН Ђ. (54) из Јасике погинуо је нешто пре 11 сати на Јасичком путу у Крушевцу док је возио бицикл. Њега је покосио двадесетпетогодишњи возач "опела зафире" крушевачких регистрација, а пре само 40 дана, несрећном човеку је умрла ћерка Сања, која је имала само 16 година.

Да све буде још трагичније, убрзо након несреће рођени брат погинулог, који ради на Новом гробљу, дошао је са колегама да по службеној дужности однесе тело настрадалог. Тек на лицу места схватио је да је дошао по најрођенијег!

- Види се колико је брзо возио, па овде се иде преко 100 километара на сат, а дозвољено је упола мање - говоре, за "Новости", очајни чланови породице погинулог бициклисте, који су са комшијама и пријатељима одмах дошли на место трагедије. - Пре само 40 дана је изгубио ћерку, боловала је од дистрофије. Супруга је остала сама са свекрвом. Ово је велика трагедија.

ПРОЧИТАЈТЕ И: ТРАГЕДИЈА У КРУШЕВЦУ: Случајно усмртио познаника? (ФОТО)

Супругу Валентину Ђ. затекли смо како плаче поред пута. Као и њен девер, не верују шта их је снашло. До пре неколико месеци живели су у љубави и слози, заједно бринули о болесној ћерки, трудили се да јој обезбеде што бољи живот. Кобног дана, Зоран је кренуо да потражи посао, желео је да ради у фабрици "14. октобар", и тако је и страдао, при повратку кући.

Саговорници "Новости", који су се задесили недалеко од места где се одиграла драма, кажу да им се чини да је тело бициклисте од силине ударца одбачено пар десетина метара. Језив је био и призор разбијене шофершајбне и огромне локве крви на путу.

У полицији наводе да је бициклиста подлегао повредама на лицу места, као и да је увиђај обавила патрола Саобраћајне полиције и основни јавни тужилац из Крушевца. Како незванично сазнајемо, још се утврђују околности под којима је "опел" ударио левом страном возила у бициклисту. Обојица су се кретали истом страном коловоза из правца Крушевца, ка Јасици. Обдукција ће, према сазнањима "Новости", бити обављена у среду, а сахрана вероватно дан касније.


ВОЗАЧ БЕЗ ДОЗВОЛЕ?

КАКО незванично сазнајемо, возач "опела" није имао возачку дозволу и није био под дејством алкохола. Проверава се техничка исправност возила, као и брзина којом се кретао "опел".