У ПОРОДИЧНОМ дому Нишлије С. Б. (47) прослава крсне славе Светог Николе завршила се несвакидашње, када се нешто после 20 сати домаћин наводно потукао са гостом Љ. М. (31) који је на славу довео своје незване пријатеље. Љ. М. је после туче успео да побегне, али је оставио ауто паркиран испред домаћинове куће, па га је трећи гост Н. Р. (47), наводно, полио бензином и запалио!

Све је кренуло када је у среду код домаћина дошао гост Љ. М., који је убрзо позвао и своје пријатеље, проблематичне младиће, што је изазвало револт домаћина. Иако су они после пола сата отишли, чим су видели да нису добродошли, Љ. М. је остао да са домаћином расправи насталу ситуацију, након чега је настао општи хаос.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НОВИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ: Погинуо возач „реноа“, ролна лима тешка око девет тона смрвила ауто (ФОТО)

Како сазнајемо, најпре су се потукли Љ. М. и С. Б., који су били у припитом стању, а онда су се умешали и остали. Љ. М. је успео да побегао са славе, али је у журби оставио паркиран аутомобил "фијат" испред домаћинове куће, што је трећи гост Н. Р. искористио, и наводно, полио га бензином и запалио. Штета на возилу процењена је на око 50.000 динара.

Комшије из улице Димитрија Туцовића кажу да нису чули никакву свађу, нити неоубичајену галаму, знали су да њихов комшија слави, али ништа необично нису ни наслућивали.

- Чули смо око пола девет увече сирене и ватрогасна кола, вероватно су прошли да гасе ауто, али нико не зна шта се десило, тек смо на вестима чули да је настао проблем - прича један од комшија.

Како незванично сазнајемо, поједини чланови домаћинске породице која је славила Светог Николу одраније су познати полицији због кривичних дела крађа и поседовање дроге.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПОСЛЕ НАПАДА НА ТАКСИСТУ: Ухапшен бивши осуђеник због претњи и ударања

ПРИЈАВЕ ПРОТИВ ТРОЈИЦЕ

НИШКА полиција је потврдила је догађај и саопштила да је обавестила Основно јавно тужилаштво у Нишу. Против све тројице биће поднете кривичне пријаве за лаке телесне повреде, уколико медицинско вештачење не покаже да су озбиљније, док ће се Н. Р. теретити због паљевине аутомобила - и за уништење и оштећење туђе ствари.