ГОЛУБАЦ – Полиција је ухапсила Б.С. (39), Ј.С. (21) и Н.М. (21) из околине Голупца, и П.П. (37) из Београда, због основане сумње да су извршили кривична дела противправно лишење слободе и тешка телесна повреда.


- Сумња се да су они 20. априла ове године, око поноћи, у једном викенд-насељу, физички напали двадесетчетворогодишњег младића, ког су претходно мобилним телефоном позвали да изађе из своје викендице. Њих четворица се сумњиче да су потом оштећеног, против његове воље, одвели до викендице једног од осумњичених и тукли, као и да су му разбили мобилни телефон – саопштено је из Полицијске упораве Пожаревац.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: УХАПШЕН ЈЕР ЈЕ ОТЕО ЕРИКУ ЧОРДАШ? Притвор за бескућника

Приликом ового напада, оштећени је задобио више повреда по глави и телу, а осумњичени су га око три сата после поноћи пустили. Повређеном младићу у Дому здравља Велико Градиште констатоване су тешке телесне повреде, а потом је збринут у Општој болници у Пожаревцу. По налогу Основног јавног тужилаштва у Великом Градишту, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужилаштву.